Foto: Publicitātes foto

Jelgavas slavenajā klubā "Tonuss" noticis unikāls pasākums. Sestdienas nakts ballītes ietvaros tajā viesojies Latvijas trakākais frizieris Marselino, kurš gorīšanos deju ritmos apvienojis ar matu apcirpšanu kluba apmeklētājām.

Sava trakā šova ietvaros Marselino griezis "Tonusa" apmeklētājām matus, stāvēdams atmuguriski, špagatā un veicot dažādus akrobātiskus trikus.

Lai arī pats meistars pirms ālēšanās brīdinājis meitenes, ka viņas varot palikt pavisam bez matiem, viss izdevies lieliski – drosminieces, kuras nebaidījās Marselino šķēru, tika pie visnotaļ glītām frizūrām.

"Griezu matus špagatā, atmuguriski, atliecoties tiltiņā. Manas roku kustības bija neticami ātras. Vairāki īpaši momenti nemaz nav tikuši kadrā," ar Jelgavā paveikto lepojas Marselino.

Friziera trakulības tā uzkurinājušas kluba viesus, ka zīmīgajā vakarā iestāde piedzīvojusi īpaši neprātīgus izlēcienus. Marselino iedvesmoti, "Tonusa" viesi dejojuši ap stieni, ļāvušies kaislīgiem skūpstiem un neķītrām izdarībām.

Tikmēr pats šķēru pavēlnieks ir iedvesmas pilns un gatavs jauniem izaicinājumiem – frizieris cer līdzīgi izplosīties arī kādā no Rīgas klubiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!