Foto: Privātais arhīvs

Šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītais Ventis Vītols (attēlā) nupat oficiāli šķīris laulību ar sava vecākā dēla Jura māti Maritu. Diemžēl arī ar šo sievieti viņam nav izdevies saglabāt īpaši draudzīgas attiecības.

Sarunā ar "Delfi Izklaide" saimniekšova zvaigzne atklāj, ka no vienas puses viņa dzīvē pēc šķiršanās beidzot iestājusies zināma harmonija. "Man viss ir ļoti labi. Man ir labs darbs, ir dēls, kurš man pienāk klāt, apskauj un pasaka: "Tēt es tevi ļoti mīlu."

Tas man ir pats galvenais. Tā kā ārā ir labs laiks, tad praktiski visu savu brīvo laiku iespēju robežās pavadu ar savu dēlu un uz velosipēda," stāsta Ventis.

Tiesa, skaistajam stāstam ir arī sava rūgtā garoziņa. Pēc šķiršanās Ventim radies konflikts ar nu jau bijušo sievu. Kā atklāj Ventis, abi sākuši ecēties par kopīgā dēliņa audzināšanu un veselību.

Mazais Juris aug pie Maritas un viņas mātes. Ventis uzskata, ka sievietes viņu pārāk maz informē par Jura gaitām, tāpēc brīžos, kad tēvs beidzot satiek dēlu, rodas domstarpības. Tēvs esot bijis pamatīgi sašutis, ieraugot, ka dēliņam uz ķermeņa sametušies izitumi.

"Māte uzskatīja, ka viss ir kārtībā, bet es paņēmu darbā brīvu, lai varu dēlu aizvest pie ārsta. Jo pati māte neuzskatīja par vajadzīgu to izdarīt un mierīgu sirdi gāja uz darbu.

Pagāja mēnesis, atkal konstatēju, ka ar puiku nav lāgā. Ar strīdu panācu, lai ved viņu pie ārsta, kurš nozīmēja viņu pie dermatologa," stāsta vīrietis.

Viņš dusmojas, ka abas sievietes puisīti ar visām pumpām tomēr laiž uz dārziņu. Vīrietis izlēmis likt lietā "smago artilēriju" un, ecējoties par dēlu, jau devies pasūdzēties pie atbildīgajām instancēm. Tur gan viņš nav uzklausīts.

"Kandavas bāriņtiesai un "sociem" tas ir normāli. Viņi uzskata, ka es meloju," pikts Ventis, kurš nu gatavs cīnīties visiem iespējamiem līdzekļiem par tiesībām uz šo puisēnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!