Foto: Vida Press
Amerikāņu sabiedrības dāmas un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas (attēlā) slavas pamats un balsts ir viņas lielais, smukais dibens. Tā daili novērtē miljoniem ļaužu visā pasaulē, un pēcpuses īpašniece nepagurdama rūpējas, lai fotogrāfu kāre iemūžināt šo viņas ķermeņa daļu nerimtu.

Tie, kuri cītīgi seko līdzi notikumiem Kimas dzīvē un viņas dibena gaitām, būs piefiksējuši, ka daiļavas ģērbšanās stils pēdējā laikā kļuvis visai dīvains. Galvenais uzsvars tiek likts uz to, lai tērpi būtu pēc iespējas pieguļošāki un apspīlētāki.

Tiesa, tas viss tiek darīts ar nodomu. Jo pieguļošāks tērps, jo krāšņāk izspīlējas Kimas slavas kaldinātāji – kuplās krūtis un milzu dibens. Paparaci šonedēļ Kardašjanas superpēcpusi piefiksējuši Losandželosas pievārtē.

Kima savu dupsi bija iežmiegusi pieguļošās īsbiksēs, un tās, protams, izcēla pēcpuses apetītlīgo formu, taču Kardašjanas biksiņas daudziem likušās arī ļoti komiskas, vecmodīgas un smieklīgas.

Komentētāji sprieduši, ka Kimas īsās ūziņas atgādinājušas koriģējošās bikšeles.

Savukārt citus uzjautrinājis fakts, ka no šortiem izspiedušās Kardašjans omīšu stila piegriezuma apakšbikšu, kuras viņa bija pavilkusi zem melnajiem šortiņiem, aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!