Foto: Youtube.com/user/itsshanigrimmond/
Daudzas meitenes nespēj iziet no mājas, pirms uz sejas nav uzklāta bieza grima kārta. Dažas šim procesam pieiet īpaši radoši un talkā tiek ņemtas neiedomājamas lietas, lai panāktu vēlamo efektu. Piemēram, tonālais krēms tiek uzklāts ar zeķi.

Austrāliešu "Instagram" modele un sociālo tīklu zvaigzne Šani Grimonda (attēlā) izveidojusi video, kas neilgā laikā kļuvis par īstu sensāciju. Viņa izmēģinājuši šķietami ērmīgus un īpatnējus grima uzklāšanas knifiņus. Rezultāts pārsteidzis viņu pašu.

Sižeta, kurš publicēts vietnē "YouTube", sākumā 19 gadus vecā Šani stāsta, ka iedvesmojusies no skaistuma blogerēm, kuras izmanto sadzīves priekšmetus, lai uzklātu perfektu grimu.

Tā, piemēram, tonālo krēmu austrāliete uzklājusi ar zeķes palīdzību – tā tiek izmantota sūklīša vietā. Lai gan sākotnēji meitenei šis process šķitis pagalam muļķīgs, viņa bijusi pārsteigta par šī knifiņa efektīvumu un iegūto rezultātu.

Tāpat viņa izmēģinājusi caurspīdīgo līmlenti, lai izveidotu perfektu uzacu līniju. Arī šo atjautīgo triku viņa novērtējusi ļoti atzinīgi. Savukārt medus izmantošana lūpu spīduma vietā gan viņai nav bijusi pa prātam – šo knifiņu viņa nav rekomendējusi citām dāmām.

Daudzas skaistuma blogeres lūpām paredzēto dekoratīvo kosmētiku izmanto sejas tonēšanai un konturēšanai. Šani ar persiku toņa lūpukrāsu centusies paslēpt zilos lokus zem acīm, taču rezultāts austrālieti nav apmierinājis.

Tāpat jāatzīmē, ka viņa izmēģinājusi šobrīd ļoti populāro metodi ar karoti. Ar tās palīdzību viņa kontūrējusi seju. Šani iedvesmojošais "Instagram" foto blogs apskatāms šeit.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!