Foto: Privātais arhīvs

Modes dāma Maija Silova (attēlā) ilgu laiku bija noturējusies pretī "Instagram" kārdinājumam, bet, beidzot uzsākusi veidot savu foto blogu, viņa to dara ar pilnu atdevi. Maija lutina fanus ar jaunām bildēm, kas beidzot ļauj tuvāk iepazīt daiļaviņas dzīvi.

Silova ilgi bija viena no retajām sabiedrības dāmām, kura iztika bez sava foto bloga, līdz ar ko viņas personība faniem bija mazliet noslēpumainībā tīta.

Aprīlī TV seja un modes pārzinātāja beidzt pavēra faniem durvis uz savu privāto dzīvi, debitējot "Instagram". Nieka trīs mēnešu laikā Silovas foto blogs raisījis milzīgu sabiedrības interesi.

Blogam jau ir vairāk kā piecarpus tūkstoši fanu, un viņi arī tiek pienācīgi lutināti ar glamūrīgām bildēm. No laika gala bijis zināms, ka Silovai tīk zīmolu apģērbi un smalkas lietiņas, bet viņas "Instagram" profilā beidzot ir iespēja izpētīt, kādu firmu un kāda stila drēbītes daiļava izvēlas, kādos skaistuma salonos pucējas un cik stilīgi paiet viņas ikdiena.

No ikvienas Silovas bildes staro īsts šiks, elegance un smalkums – modes dāma nekad nefotografējas vienā un tajā pašā tērpā, bet allaž priecē ar citu modīgu drēbju un aksesuāru salikumu.

⭕SPĒLE Un ne tādēļ, ka lūpas tūtiņā😂. Man ir dzīva mīmika- tā, dažkārt, dzīvo savu, man nezināmu dzīvi👀. Un man tas tik ļoti patīk✔. Tā vien liekas, ka viena no foršākajām lietām, ko cilvēks var izdarīt savā labā ir pieņemt sevi un novērtēt savu individualitāti🎖🎭☇ вне зависимости от вектора мыслей, губы живут своей жизнью💋живая мимика💛🎭. P.S. celebrating🎉5000 🎉 followers 🔴nokomentē šo foto ar OK✔ vai atraksti, kas ir viena no Tavām raksturīgākajām mīmikām un šodienas 5 🌟aktīvākajiem☝ sekošu arī es💕 #tvpresenter #unfocused #motion #wavesafterwaves #farouksystems #latvija #manssamsung

A photo posted by Maija Silova (@silovamaija) on Jun 14, 2016 at 7:53am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!