Foto: LETA
Otrdienas, 5. jūlija, vakarā Grīziņkalnā norisinājās jau par pastāvīgu tradīciju kļuvušais "slam dunk" konkurss, un tā rīkotāji "Ghetto Games" ierasti bija parūpējušies arī par iespaidīgu šovu.

Apmeklētāji uz konkursu "Sprite Kings of Air" bija aicināti ierasties haki krāsas apģērbā, un vakarā tapa skaidrs, kādēļ – pasākums noritēja militārās noskaņās, un bija sarūpēts pat tanks.

Kā tika uzsvērts "Ghetto Games" sociālo tīklu profilos, pasākuma organizatori ir "par mieru, mīlestību, draudzību un līdzcietību", ko arī apliecināja uzraksti uz konkursa vadītāju Renāra Zeltiņa un Raimonda Elbakjana krekliņiem.

Ar muzikālu priekšnesumu visus priecēja grupas "Triānas parks" kolorītā soliste Agnese Rakovska ar savu mazo audzēkni, 11 gadus veco Andželīnu, bet starp konkursa žūrijas locekļiem bija pašmāju skandalozais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala.

Otro gadu pēc kārtas konkursā uzvaras laurus plūca kanādietis Džordans Kilganons. Otrajā vietā ierindojās amerikānis Kriss Steipls, bet trešo vietu ieņēma Dmitrijs Krivenko no Ukrainas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!