Foto: Shutterstock
Riodežaneiro olimpisko spēļu gaidās nepacietīgi dīdās ne tikai sportisti un fani, bet arī pasaulē senākās profesijas pārstāves – prostitūtas. Kāda brazīliešu pērkamā meitene sniegusi atklātu interviju, kurā pastāstījusi, kā olimpiāde ietekmēs viņas pārstāvēto biznesa sfēru.

23 gadus vecā Džuliana, kuru viņas klienti dēvē arī par Brunu, piekritusi ekskluzīvai sarunai ar "The Daily Mail" žurnālistu Deividu Viljamsu. Saruna norisinājusies kādā Riodežaneiro pludmales kafejnīcā.

Tiek lēsts, ka olimpisko spēļu laikā Riodežaneiro no visas Brazīlijas būs sabraukušas ap 12 tūkstošiem prostitūtu, cerot tikt pie lielas peļņas un pat, iespējams, potenciālā vīra no sportistu aprindām.

Džuliana Rio olimpiskās spēles dēvē par daudzu sieviešu dzīves lielāko un arī vienīgo iespēju ne tikai nopelnīt brangu naudiņu, bet arī iepazīties ar izglītotiem, sportiskiem vīriešiem no visas pasaules.

"Cilvēki manā pilsētā ieradīsies iegūt olimpiskās zelta medaļas sportā, savukārt es zelta medaļu vēlos izcīnīt savā biznesā. Taču tas nebūs viegli, jo konkurence ir ļoti liela," pastāstījusi prostitūta.

Prostitūcija Brazīlijā ir atļauta, taču varasiestādes šo biznesu dažādos vedos cenšas ierobežot. Tiesa, kā pastāstījusi Bruna, viņu tas pat ne mazdrusciņ nesatraucot – viņas klientu vidū esot daudz policistu un kārtībsargu.

Olimpisko spēļu laikā meitenes esot pacēlušas cenu – seksuālie pakalpojumi kļuvuši dārgāki. Tādējādi prostitūtas cer no sportistiem un pilsētas viesiem izspiest maksimumu. Kā atklājusi Bruna, iepazīšanās ar klientiem bieži vien notiek sociālajos tīklos. "Tinder" un "Facebook" to vidū ir populārākie.

Prostitūta pastāstījusi, ka arī citas viņas amata māsas nepacietīgi berzē rokas olimpisko spēļu gaidās. Meiteņu galvenais mērķis, protams, ir nopelnīt pēc iespējas vairāk, savukārt dažas cer, ka olimpiāde palīdzēs izsisties dzīvē.

Bruna, piemēram, cer, ka viņā ieskatīsies kāds pievilcīgs atlēts, kurš meiteni aizvedīs prom no Brazīlijas, apprecēs un nodrošinās pārtikušu dzīvi.

Parasti Bruna strādā trīs dienas nedēļā, un dienā vidēji tiek pieņemti četri klienti. Komunikācija visbiežāk notiek lauzītā angļu valodā. Tiesa, meitene par vājajām angļu valodas zināšanām nebēdā – viņai tāpat neesot daudz jārunā, bet gan aktīvi jādarbojas.

Savukārt olimpisko spēļu laikā viņa apņēmusies strādāt uz pilnu slodzi un būt pieejama 24 stundas dienā, septiņas dienas nedēļā.

Noslēgumā Bruna piebildusi, ka viņai sava izvēlētā profesija patīkot, jo tā esot laba iespēja nopelnīt. Pirms gada meitene pametusi darbu skaistumkopšanas salonā, lai pārdotu savu miesu. Neilgā laikā viņa kļuvusi gana turīga, lai atļautos īrēt dzīvokli, nopirktu auto un citas svarīgas lietas.

Kā sacījusi Bruna, Brazīlijā prostitūtas darbs ir pilnīgi normāla parādība, taču ārpus šīs zemes robežām ļaudis ir daudz konservatīvāki, tādēļ nereti uz brazīliešu naktstauriņiem skatās ar lielu izbrīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!