Foto: Vida Press

Par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā) vienmēr ir glīti saposusies, taču šonedēļ viņa izgājusi sabiedrībā bez grima, un tabloīdu virsraksti liecina, ka daiļavas dabiskā sejiņa visus sabiedējusi.

Preses fotogrāfi 22 gadus jauno Kortniju un viņas vīru, 56 gadus veco aktieri Dagu Hačinsonu, piefiksējuši Losandželosā. Nepilngadīgā līgava šoreiz savu patieso seju nebija paslēpusi zem biezas grima kārtas.

Tiesa, meitenes dabiskais izskats izpelnījies neviennozīmīgu novērtējumu – daudziem viņas neizkrāsotā sejiņa liekas biedējoša un pat pabriesmīga. Savukārt nešpetni interneta komentētāji Kortniju salīdzinājuši ar samākslotu lelli, kura bez visiem izskaistinājumiem ir neizteiksmīga un blāva.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka nepilngadīgās līgavas fani aicinājuši nelabvēļus būt iecietīgākiem, jo meitene pēdējā laikā piedzīvojusi neskaitāmas likstas.

Atgādinām, ka Stodena šovasar piedzīvoja spontāno abortu, pēc kura viņa noskuva blondās cirtas. Šonedēļ viņa savu zēngalviņu bija paslēpusi zem kuplas parūkas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!