Foto: LETA

Pašmāju uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš (attēlā), kuru oktobrī īslaicīgi aizturēja Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB), pēc apcietinājumā pavadītajām divām dienām nolēmis labot testamentu, vēsta izdevums "Kas Jauns".

Labot pirms desmit gadiem sastādīto testamentu, kuru parakstījuši viņa bērni, nolemts, jo nesen tapa zināms – Krūmiņam ir vēl viena atvase.

"Pēdējais brīdis papildināt testamentu – jāiekļauj tajā mana jaunā meita, par kuras eksistenci uzzināju tikai vasarā. Arī viņas bērni," skaidrojis uzņēmējs, kuram par testamenta maiņu licis aizdomāties apcietinājums.

"Ja ar mani kas notiek, tad manā vietā paliek meita Maija Čerņavska – viņa kontrolēs visu tā, kā tagad kontrolēju es," atklājis Krūmiņš, kurš apzinās, ka saules mūžu nedzīvos.

"Jebkurā dienā jebkas var notikt – var nokrist lidmašīna, var avarēt jahta. Brīnos, kā es ar savu straujo raksturu vispār tik ilgi esmu nodzīvojis. Man jau sen vajadzēja būt zem zemes – kā es braucu, kā lecu ar izpletņiem, cik daudz smēķēju," sarunā ar "Kas Jauns" spriedis Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!