Foto: Vida Press

Satraucošu noslēpumu par savu veselību izpaudusi amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā). Viņa publiski paziņojusi, ka cieš no pēctraumatiskā stresa traucējumiem (PTST).

"CNN" vēsta, ka novembra izskaņā dziedātāja viesojusies Hārlemas "Ali Forney" jauniešu patversmē Ņujorkā. Viņas gaitas atspoguļotas kanāla NBC raidījumā "The Today Show".

Runājot ar jauniešiem, dziedātāja padalījusies ar noslēpumu, kura, kā viņa pati apgalvojusi, līdz šim nevienam nav izpaudusi.

"Es bērniem šodien pastāstīju, ka man ir garīga slimība. Es ciešu no pēctraumatiskā stresa traucējumiem. Es līdz šim nevienam to nebiju teikusi," sacījusi Lady Gaga.

32 gadus vecā dziedātāja vairākas stundas pļāpājusi ar jauniešiem, atklājusi tiem savu pieredzi, kā arī pastāstījusi, kā sadzīvo ar slimību.

"Meditācija man palīdz nomierināties. Man nav tādu problēmu, kā jums, bet man ir garīga kaite, un es katru dienu ar to cīnos," "CNN" citējis dziedātājas sacīto.

Pirms diviem gadiem Lady Gaga atzinās, ka 19 gadu vecumā viņa tika izvarota. Tagad viņa atzinusi, ka šis pārdzīvojums veicinājis pēctraumatiskā stresa traucējumu rašanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!