Foto: Vida Press

Turpinot ikgadējo tradīciju, arī šajā decembrī Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" piedāvā savu nākamā gada kalendāru, kurā ierasti pozē daiļās kompānijas darbinieces.

Kā vēsta lidsabiedrības pārstāvji, 2017.gada kalendāra ideja caurstrāvo modernās "Bombardier CS300" lidmašīnas priekšrocības kombinācijā ar dāmu eleganci un smalkumu, akcentējot aizraujošo aviācijas nozari mūsdienās.

Jaunajā kalendārā attēlotās "airBaltic" stjuartes un biroja darbinieces, kā arī CS300 lidmašīna simbolizē lidsabiedrības flotes modernizēšanu un biznesa plāna "Horizon 2021" īstenošanu, kura ietvaros "airBaltic" tuvāko piecu gadu laikā plāno pieņemt darbā gandrīz 1000 jaunus profesionāļus.

Kalendāra fotogrāfijas ar "airBaltic" darbiniecēm tika uzņemtas Rīgas lidostā, un to autore ir profesionālā fotogrāfe Linda Lauva. Stila jautājumos konsultēja Iveta Vecmane, grimu un matu sakārtojumu veidoja Ieva Arāja, Jūlija Balinska un Jeļena Kaņuka.

Atbalstot Latvijas un Lietuvas dizainerus, kalendāra modeles tika ietērptas tādu populāru zīmolu un dizaineru kā "Narciss", "RedSalt", "Cinnamon Concept", "Unlabel", Natālija Jansone un "Alexander Pavlov" darinātos tērpos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!