Foto: DELFI

Pasniedzēja Ieva Lejiņa (attēlā), kura atpazīstamību iemantoja kā radiogeiša Ieva Adamss, gadu gaitā ir izvēlējusies un iecienījusi savus skaistumkopšanas paradumus, kurus cenšas ievērot ikdienā. Īpaši viņa ir aizrāvusies ar dabiskām eļļām, kuras lieto gan iekšķīgi, gan ārīgi.

"Visvairāk man patīk naktssveces, kaņepju, melno ķimeņu un zivju eļļa, taču mēdzu arī eksperimentēt. Iegādājos tās eļļas, kuras mani uzrunā," "Delfi Izklaidei" atklāj Ieva, kura ir bieža vietējo eko veikalu apmeklētāja. Visbiežāk šīs eļļas viņa izmanto iekšķīgi – lietojot vienu tējkaroti dienā.

"Cilvēka skaistums ir atkarīgs no viņa labsajūtas un no tā, ko cilvēks ēd, dzer, elpo. Daudz ko par mūsu veselību pasaka ārējā čaula – kādi ir cilvēka mati, nagi sejas āda. Sava āda, lai tā labi kalpotu, ir jākopj gluži kā kvalitatīva ādas soma vai zābaki. Tikai atšķirība ir tajā, ka mums tā ir dzīva un tai ir nepieciešams papildus maigums. Tas pie kā es esmu nonākusi – dzīva cilvēka siltas rokas," izstāsta Ieva, kura ikdienā cenšas sevi palutināt ar patīkamu sejas masāžu.

"Bazilika eļļas piliens un viegla sejas masāža – lieliska relaksācija. Šādu masāžu labprāt sev veicu pati, jo galu galā uzticos savām rokām un beigās esmu arī ietaupījusi līdzekļus," atklāj dāma.

Plecu un muguras masāžu Ievai gan jāuztic kādam citam, jo tik tālu sievietes rokas nespēj aizsniegties.

"Mums, pilsētniecēm, ikdienas stress ir dabiska dienas sastāvdaļa, tāpēc ir labi ļaut kādam savus pleciņus paglāstīt," sievišķās vājībās dalās Ieva.

"Man tādas niknas procedūras nepatīk, tāpēc uz nekādiem skaistumkopšanas saloniem neeju. Vienīgais, ko gan labprāt atļaujos, ir sakopt nagus pie manikīres, kura nāk pie manis uz mājām reizi divās nedēļās. Vēl ļoti labprāt izmantoju saunu, kura ir manās mājās. Tad arī veicu visus klasiskos pirts rituālus, smērējos ar eļļām un izmantoju dabīgus skrubjus."

Ieva smejas, ka viņai esot "tik dīvaini mati", ka ar tiem neko nevarot iesākt. Tāpēc friziera apmeklējums nav gluži tas, ko viņa varētu pieskaitīt pie savām skaistumkopšanas procedūrām.

"Kopš astoņpadsmit gadu vecuma man deniņos aug četri sirmi mati, kurus ik pa laikam cenšos izskaust. Veikalā nopērku visparastāko matu krāsu un mājas apstākļos piekrāsoju," "Delfi Izklaidei" savus sievišķos trikus atklāj Ieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!