Foto: Vida Press
Aizvadītās nedēļas izskaņā par vienu no Ņujorkas modes nedēļas apspriestākajiem notikumiem kļuvusi spāņu zīmola "Palomo Spain" tērpu skate, kurā atrādītas ekscentriskas vīriešu drānas.

Krāšņajā modes šovā defilējuši augstpapēžu kurpēs, korsetēs, kleitās, zeķturos un citos visnotaļ sievišķīgos apģērbos tērpti puiši, un atsauksmes pēc skates ir neviennozīmīgas.

Kamēr daži ārvalstu stila eksperti prātojuši, ka diez vai tuvākajā laikā stiprā dzimuma pārstāvji sadūšosies iziet uz ielas šādā paskatā, citi sprieduši, ka zīmols panācis vēlamo efektu – vienaldzīgo nav.

"Man ir sajūta, ka puišiem vajadzētu atklāt dažādus veidus, kā nēsāt drēbes, kuras līdz šim mēs neesam bijuši spējīgi valkāt," nesenā intervijā izdevumam "Vogue" savus radītos tērpus raksturojis 24 gadus vecais dizaineris Alehandro Gomezs Palomo.

Jaunais censonis skaidrojis, ka vislabprātāk strādā ar materiāliem, kas parasti tiek izmantoti daiļā dzimuma pārstāvju apģērbos, un viņš vēlas lauzt robežu, kas nošķir sieviešu un vīriešu modes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!