Foto: Vida Press
Mīlestībai nav vecuma ierobežojuma, un ārvalstu mediji steidz ziņot, ka divi slaveni šovbiznesa seniori uzsākuši romantiskas attiecības – velsiešu dziedātājam seram Tomam Džonsam tiek piedēvēts romāns ar Elvisa Preslija bijušo sievu Priscillu (abi attēlā).

Runas, ka starp abiem izveidojušās romantiskas attiecības, uzvirmoja jau janvāra izskaņā, kad sensāciju mednieki ar kamerām 76 gadus veco Džonsu un par viņu piecus gadus jaunāko Priscillu iemūžināja Holivudā, dodoties kopīgās vakariņās.

Ilgi nebija jāgaida, un jau uzradušies anonīmi labdari, kuri slavenību dzīvi atspoguļojošajiem izdevumiem apstiprinājuši, ka abi seniori nudien kļuvuši par pāri.

"Starp viņiem ir dzirkstele, bet viņi nolēmuši nesteigties. Attiecības ir pašā sākumposmā, bet viņiem sokas ļoti labi," izdevums "The Sun" citējis kādu anonīmu avotu.

Aizvadītā gada pavasarī mūžībā devās Džonsa ilggadējā sieva Melinda, un zinātāji tabloīdiem stāstījuši, ka Priscilla mūziķim sniedz visu iespējamo atbalstu. "Melindas nāves dēļ Tomam šis ir bijis grūts gads, un Priscilla visu šo laiku viņu ir atbalstījusi," sacījis informators.

Savukārt Džonss savos komentāros medijiem bijis visai piesardzīgs. "Mēs esam seni draugi. Viņa ir burvīga dāma. Mēs ļoti izbaudām kopīgo iziešanu sabiedrībā," ārzemju mediji citējuši Džonsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!