Foto: Vida Press
Dažādu britu TV šovu zvaigznes ir nelabojamas – straujā popularitātes gūšana vairumā gadījumu iet roku rokā ar vētrainām ballītēm un pārmērīgu alkohola lietošanu. Arī jauniņā Hloja Ferija (attēlā) regulāri gozējas tabloīdos, jo neprot dzert ar mēru.

Hloja ir viena no pretrunīgi vērtētā šova "Geordie Shore", kurā tiek atspoguļota britu jauniešu dzīves baudīša un uzdzīve, dalībniecēm. Jāatzīmē, ka viņa ir, iespējams, skandalozākā pārraides zvaigzne, un britu mediji mēdz jokot, ka teju uz vienas rokas pirkstiem iespējams saskaitīt reizes, kad meitene izgājusi sabiedrībā skaidrā prātā un pratusi uzvesties.

Hloja kārtējo reizi apliecinājusi, ka īsti ballīšu zvēri negaida nogali, lai pielietu kuņģi ar alkoholu. Otrdien viņa devusies apgaitā pa Londonas naktsklubiem, un vakars meitenei beidzies viņas iecienītākajā manierē – vārtoties pa zemi.

Vēl jo skumjāku un nožēlojamāku visu šo situāciju dara fakts, ka iereibušo Hloju pamanījis fotogrāfs, kurš viņu dedzīgi iemūžinājis pagalam neglaimojošos kadros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!