Foto: Vida Press
Talantu šova "Britain's Got Talent" pirmās sezonas uzvarētājs Pols Potss, kurš visus pirms desmit gadiem pārsteidza ar savu fantastisko dziedājumu, pārmet šova veidotājiem veidu, kā tie meklē līdz šim slēptos talantus.

46 gadus vecais operas žanra dziedātājs piedalījās britu talantu šovā tieši pirms desmit gadiem. Tā bija pirmā šī šova sezona un guva neiedomājamus panākumus. Žūrijas krēslos toreiz sēdās mūzikas magnāts Saimons Kauels, aktrise Amanda Holdena un britu TV personība Pīrs Morgans.

2007. gadā Pols lika visiem pārsteigumā ieplest acis, kad, iepazīstināts kā mobilo telefonu pārdevējs, viņš nodziedāja "Nessun Dorma" gluži vai Lučāno Pavaroti cienīgi. Tajā sezonā viņš plūca uzvaras laurus un, protams, parakstīja līgumu ar Saimona Kauela ierakstu kompāniju, kuras paspārnē nāca klajā divi albumi.

Tagad līgums ir lauzts un Potss atklāj talantu vervēšanas aizkulises. Pirms katras sezonas speciāla skautu brigāde "ķemmē" Lielbritāniju, lai atrastu svaigus talantus, kuri spētu pārsteigt tautu un pārsistu TV reitingu rekordus, viņš pastāstījis "Daily Star". Pols esot vīlies, ka patiesajiem, slēptajiem talantiem tā arī netiek dota iespēja atklāties.

Viņš stāsta: "Tas ir nožēlojami, ka šovam talanti ir tā jāmeklē. Labāk, ja tie atrodas dabiskā veidā," tomēr Pols nenoliedz, ka "Britain's Got Talent" ir lieliska starta platforma, kas dod iespēju sevi parādīt.

Foto: Kadrs no video

Interesanti, ka 2013. gadā par Pola Pota neticamo stāstu tika uzņemta filma "One Chance" ("Viena iespēja"), kur galveno lomu atveidoja šobrīd slavenais TV šovu vadītājs Džeimss Kordens.

Pola triumfs "Britain's Got Talent" noklausīšanās tūrē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!