Foto: Kadrs no video
Telakanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Melu detektīvs" plašu rezonansi radīja kāds ļoti īpašs mīlasstāsts – Krustakalna Intas un viņas dzīvesbiedra Arņa attiecības.

Iepazīstinot ar raidījuma varoņiem, tā veidotāji atklāja – pirms vairākiem gadiem ķegumiete Inta Brokāne sajuta Dieva aicinājumu uzstādīt krustu Ķeguma kalnā. Kopš tā laika gaišreģe Inta zināma kā Krustakalna Inta.

"Melu detektīvā" gan lielāka uzmanība tika pievērsta 52 gadus vecās sievietes privātajai dzīvei un attiecībām ar 16 gadus jaunāko Arni. Vīrietis, kā tapa zināms raidījumā, bijis Intai tuvas draudzenes vīrs – Arņa bijušo sievu Inta dēvējusi par "mīļo meitenīti, mīlulīti", bet viņa Intu savulaik pat saukusi par mammu.

"Sākumā es domāju, ka Inta ir svētā un es nevaru viņai pieskarties. Nezināju, kā to darīt. Pēc šķiršanās ar sievu tad arī sāka veidoties tuvākas attiecības ar viņu. Mūsu starpā ir ļoti liela mīlestība," atklāja Arnis, kurš ir tētis trim maziem bērniem no iepriekšējās laulības.

Lai gan Inta un Arnis attiecībās jūtas laimīgi, viņiem jāsaskaras ar sabiedrības nosodījumu lielās vecuma starpības dēļ.

"Lielākā sāpe ir tā, ka no šī apkārtējo spiediena cieš bērni, jo viņi pārdzīvo par to, ka runā, ka es esmu veca," raidījumā neslēpa Inta, kura šovā vēlējās atbrīvoties no aizdomām par mīļotā vīrieša nolūkiem.

Situāciju vēl grūtāku dara fakts, ka Arņa bērni mācās vienā skolā ar Intas mazbērniem.

"Skola reaģē nepatīkami, bet aiz lielas mīlestības pret taviem bērniem es eju un to visu daru, neskatoties uz to, ka skolotāju acis uz mani raugās ne ar to labāko skatu. Es stāvu tam visam pāri," neslēpa Inta.

Foto: Kadrs no video
Izmantojot iespēju saņemt godīgu atbildi, Inta raidījumā vēlējās noskaidrot, vai Arnis ir teicis, ka viņa ir veca un drīz nomirs. Vīrietis patiesi atzina, ka viņš to nav teicis, bet tā ir runājuši viņa bērni, kurus Inta pieņēmusi kā savus, jo dzirdējuši to "otrā ģimenes pusē".

Raidījumā atklājās vēl kāda sarežģītā mīlas stāsta detaļa – Arņa bijusī sieva un bērnu māte Līga vēlas izjaukt abu attiecības, radot vīrietī kauna sajūtu un citādi iespaidojot.

"Bijusī sieva šobrīd tiesājas ar mani un grib praktiski atņemt man bērnus. Viņa grib, lai es bērnus redzu reizi divās nedēļās uz divām dienām noteiktos laikos. Un tikai es. Sanāk, ka tajā brīdī bērniem nedrīkst būt kontakts ar Intu," atklāja Arnis.

Raidījumā pāris atklāja, ka viņiem ir vēlēšanās adoptēt bērniņu. "Ja mūsu mīlestību saliek kopā, tā ir milzīgi liela. Ja mēs varam vēl kādam to dot, tad mēs arī to darīsim," viens otru papildinot, atzina Inta un Arnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!