Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija atkal tikusi pie jauna matu griezuma. Puiciskais tēls licis viņas faniem sadalīties divās komandās – vieni ir sajūsmā par viņas izskatu, otriem pietrūkst agrākās, sievišķīgās Keitija Perijas.

32 gadus vecajai dziedātājai vienmēr paticis pārsteigt ar krāšņiem matu sakārtojumiem. Kopš karjeras sākuma elegantie, garie, tumšie mati ir piedzīvojuši neskaitāmas transformācijas. Kādu brīdi Perija varēja pat palepoties ar koši ziliem un arī rozā matiem.

Šogad dziedātājas frizūras kļuva arvien īsākas un arvien blondākas. Līdz viņa ir nonākusi pie pavisam blondas zēngalviņas. Atgādinām, ka nesen tikpat krasas pārmaiņas savā tēlā ieviesa "Krēslas" sāgas zvaigzne Kristena Stjuarte, kura arī kļuva par tikpat īsu un tikpat blondu matu īpašnieci, pārsteidzot savu fanus.

Dziedātāja ar savu jauno, īso griezumu palepojās savā "Instagram" kontā. Viņas sekotāji uzreiz sadalījās divās frontēs. Gandrīz 500 000 atzīmēja šo foto ar sirsniņas simbolu, apliecinot, ka jaunā frizūra dziedātājai izskatās lieliski, bet izskanējis arī viedoklis, ka šāda sasuka jaunajai sievietei nepiestāv.

✨fifth element flow✨

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Apr 10, 2017 at 12:18pm PDT

Tomēr, starp vairāk nekā astoņiem tūkstošiem komentāru, liela daļa nebija pārliekus sajūsmināti par jauno stilu. Daudzi sāka meklēt līdzības un rakstīja, ka nu viņa atgādinot savu sāncensi dziesmu topos - Džastinu Bīberu. Citiem Keitija šķita līdzīga Eminemam, vai Mailijai Sairusai, vai Elenai Dedženerasai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!