Foto: Vida Press

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā) atkal likusi par sevi runāt – ārzemju mediji steidz ziņot, ka daiļaviņa cītīgi sākusi meklēt turīgu sponsoru gados jeb "cukura tētuku".

Šobrīd 22 gadus vecā daiļava iemantoja atpazīstamību, kad 16 gadu vecumā apprecējās ar par viņu 34 gadus vecāko aktieri Dagu Hačisonu. Tiesa, pērn tapa zināms, ka laulība izjukusi, un izdevums "The Sun" tagad vēsta – daiļaviņa nesen piereģistrējusies kādā iepazīšanās portālā, kas jaunām meitenēm piedāvā iespēju atrast "cukura tētukus".

Tabloīds vēsta, ka Kortnija savu profilu dāsni ilustrējusi ar pikantām bildītēm, kurās viņa pozē vešiņā. Iepazīšanās portālā viņa reģistrējusies ar vārdu Sugar Cane, un, lai apliecinātu, ka aiz fotogrāfijām neslēpjas kāds viltvārdis, nepilngadīgā līgava padalījusies ar foto, kurā rokā tur lapu, uz kuras uzrakstīts viņas segvārds.

Jaunā sieviete sīki un smalki aprakstījusi savas intereses. Valšķīgā daiļava norādījusi, ka viņa ir "profesionāla blondīne, kura vēlas iepazīties, lai kopā iemalkotu šampanieti un jautri patērzētu". Tāpat nepilngadīgā līgava vēstījusi, ka viņa vienmēr esot gatava labi pavadīt laiku.

"Es negribu kādu, kurš visu laiku tikai runā, es esmu īsts ķēriens – pārsteidz mani," tabloīds citējis Kortnijas profilā norādīto informāciju.

Daiļava atzīmējusi, ka viņa meklē īstermiņa attiecības, kādu, ar kuru kopā pavadīt laiku, un tāpat viņa ir ieinteresēta brīvās attiecībās bez jebkādām saistībām un attiecībās ar "cukura tētukiem".

"The Sun" izdevies sazināties ar Kortniju un iegūt viņas komentāru, kurā apstiprināts – valšķīgā blondīne nudien piereģistrējusies iepazīšanās portālā.

"Tagad, kad esmu brīva, esmu patīkami satraukta izpētīt visas iespējas," sacījusi Kortnija, kurai agrās laulības dēļ nepilngadīgās līgavas birka, šķiet, piekabināta uz visu atlikušo mūžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!