Foto: Privātais arhīvs

Par pavasara apspriestāko pašmāju televīzijas šovu kļuva sarežģītu attiecību šķetināšanas projekts "Patiesības spogulis", kas skatītājus iepazīstināja ar dažādu pāru problēmām un "dēmoniem", kas traucē baudīt kopīgu laimi.

Starp spilgtākajiem šova pāriem var minēt arī Līgu un Normundu, kuri neilgi pirms dalības projektā bija kļuvuši par vecākiem pirmajai kopīgajai atvasei.

Tagad tapis zināms – nedz bērns, nedz dalība šovā, kur dažādi speciālisti mēģināja pārim palīdzēt, nav spējusi noturēt abus kopā – portāls "Skaties" vēsta, ka īsi pēc Līgo svētkiem Līga Normundu izlikusi aiz durvīm.

Arī "Delfi Izklaidei" Līga apstiprina – attiecībām pienācis gals un iespējas, ka tās tiks atjaunotas, praktiski nav.

"Nevaru tās dzeršanas paciest," lakoniski šķiršanās iemeslu komentē Līga.

Arī šovā abiem gāja smagi, un kādu vakaru Līga Normundu aizdzina prom. Toreiz, atvadoties no dzīvesbiedres, vīrietis bija teicis, ka viņa paliks "viena, resna un nopuņķojusies dura". Tagad, pēc šķiršanās, Līgu nebiedē iespēja palikt vienai ar abiem bērniem – pusaudža vecuma dēlu un attiecībās ar Normundu dzimušo mazulīti.

"Es tak esmu stipra," pārliecināta ir enerģijas pilnā sieviete.

Atgādinām, ka 38 gadus vecās Līgas un 43 gadus vecā Normunda attiecības sākās ļoti strauji. Šovs "Patiesības spogulis" atklāja, ka abi iepazinušies internetā un nolēmuši – ja izdosies satikties, tad paliks kopā uz mūžu. Normunds nav vilcinājies un uz pirmo tikšanos pie Ķekavā dzīvojošās izredzētās no Liepājas ieradies ar visiem koferiem.

Vēlāk gan Normunda alkohola atkarības dēļ viss gājis kā pa kalniem un lejām, un Līga vairākkārt sūtījusi Normundu prom. Kad pieteikusies meitiņa, vīrietis nolēmis kodēties, bet, piedaloties šovā, atklājās arī citas abu attiecību sarežģītās zemūdens straumes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!