Foto: Instagram.com/chelseasamways/Vida Press
Šobrīd Londonā notiekošā prestižā Vimbldonas tenisa turnīra ietvaros uzvirmojis skaļš skandāls. Ārzemju tabloīdi steidz vēstīt, ka austrāliešu tenisists Niks Kiris posta britu uzlecošās tenisa zvaigznes Čelsijas Semvejsas karjeru (abi attēlā).

22 gadus vecais Kiris, kurš jau agrāk iekūlies dažādos skandālos un publiskajā telpā tiek dēvēts par tenisa "slikto puisi", pirmdien izkrita no Vimbldonas turnīra, nepārvarot tā pirmo kārtu. Izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka zaudējuma sāpes viņš remdējis, dodoties izklaidēties uz Londonas naktsklubiem.

Modrie paparaci viņu nakts vidū pieķēruši kopā ar divām jaunām skaistulēm, un drīz vien tapis zināms – viena no viņām bijusi britu uzlecošā tenisa zvaigzne Čelsija Semvejsa, kurai nākotnē tiek prognozēti lieli panākumi.

Britu tabloīdi vēsta, ka Kiris un jauniņā Čelsija izklaidējušies līdz trijiem naktī. Tāpat tiek ziņots, ka abi bijuši manāmā reibumā, bet, iznākot no naktskluba, tenisisti ļāvušies kaislīgiem skūpstiem un dažādām mīļuma izpausmēm.
Foto: Vida Press
Šāds notikumu pavērsiens ne pa jokam sadusmojis Čelsijas tēvu Lourensu, kurš meitu sodījis ar mājas arestu.

"Čelsija ir saņēmusi sodu. Manai meitai ir tikai 18 gadu, un viņa ir ļoti jauka, bet viņa visu nakti izklaidējās, un man tas nepatika, tāpēc es viņai konfiscēju automašīnu, lai nekas tāds vairs neatkārtotos," izdevumam "Mail Online" sacījis daudzsološās tenisa zvaigznes tētuks.

Čelsijas dusmīgais tēvs skaidrojis, ka viņa meita slepus izlavījusies no mājām, lai dotos izklaidēties kopā ar bēdīgi slaveno Kiri, kurš, pēc vīrieša domām, ir drauds viņa atvasei.

"Man nebija ne mazākās nojausmas, ka viņa devusies izklaidēties ar Kiri," skaidrojis Lourenss, piebilstot – viņš nepieļaus, ka kaut kāds vētrains ballīšu zvērs stājas ceļā viņa meitiņas plaukstošajai karjerai.

🎾💦

A post shared by Chelsea Samways (@chelseasamways) on Jun 4, 2017 at 5:53am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!