Foto: Vida Press
Nekas tik uzskatāmi neparāda laika nepielūdzamo ritējumu kā iemīļotu bērnības vai jaunības dienu seriālu varoņu novecošana. Otrdien, 25. jūlijā, lielu jubileju svin seriāla "Draugiem" zvaigzne Mets Leblāns – viņam šajā dienā aprit 50.

Leblāns meiteņu sirdis iekaroja tālajos deviņdesmitajos, kad sāka rādīt seriālu "Friends" ("Draugi") – tajā šarmantajam jauneklim bija uzticēta ne visai gudrā, bet ļoti pievilcīgā Džouija Tribiani loma, un daudziem Leblāns uz visiem laikiem asociēsies tieši ar šo veikumu.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Leblāna filmogrāfijā citu tik iespaidīgu ierakstu arī nav – pēc "Draugu" beigām tika veidots seriāls par Džouija piedzīvojumiem "Joey", bet tas piedzīvoja tikai divas sezonas, un arī vēlāk kādreizējo popularitātes spozmi kā seriālu aktierim viņam atgūt neizdevās.

Starp jaunākajiem Leblāna veikumiem ir seriāls "Episodes", kas tiek veidots jau kopš 2011. gada, šī gada augustā piedzīvos piekto sezonu un Leblānam atnesa "Zelta globusa" balvu, un "Man With Plan", kas ir tipiska situāciju komēdija par kādas ģimenes piedzīvojumiem un ar īpašu oriģinalitāti neizceļas.

Jaunu popularitātes vilni Leblāns piedzīvoja 2016. gada sākumā, kad kļuva par vienu no populārā auto raidījuma "Top Gear" vadītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!