Foto: Vida Press
Par vienu no Venēcijas kinofestivāla apspriestākajām viešņām kļuvusi amerikāņu aktrise Mišela Feifere (attēlā), kurai šopavasar apritēja 59 gadi. Viņa apbūrusi ar jauneklīgu izskatu un elegantiem tērpiem.

Ārzmemju mediji vēsta, ka festivāla ietvaros pirmizrādi piedzīvojusi psiholoģiskā šausmu drāma "Mother!", kurā kopā ar Feiferi filmējušies tādi zināmi aktieri kā Dženifera Lourensa un Havjērs Bardems.

Galveno lomu atveidotāji draudzīgā pulciņā gozējušies filmas pirmizrādē, kā arī citos festivāla burziņos, un neviltotu sajūsmu izpelnījusies Feifere, kuras šarms licis kolēģiem uz viņas fona nobālēt.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi priecājušies par Feiferes pārdomāto stilu un gaumīgajiem tērpiem, kā arī veltījuši komplimentus aktrises vizuālajiem dotumiem, pret kuriem, kā daudzi sprieduši, laika zobs bijis īpaši saudzīgs, jo dāma savā cienījamajā vecumā joprojām var lepoties ar svaigu un jauneklīgu izskatu.

Atgādinām, ka festivāls noslēdzās sestdien, 9. septembrī. Kinofestivāla galvenā balva "Zelta lauva" šogad tika piešķirta meksikaņu režisora Giljermo del Toro uzņemtajai filmai "Ūdens forma" ("The Shape of Water").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!