Foto: Kadrs no video
Šonedēļ priecīgi jaunumi visiem "Greja piecdesmit nokrāsu" triloģijas faniem – iznācis erotiskā dižpārdokļa ekranizējuma trešās filmas "Brīvība piecdesmit nokrāsās" ("Fifty Shades Freed") ilgi gaidītis treileris.

Klipiņā parādīti jaunlaulāto Kristjena Greja un Anastasijas Stīlas medusmēneša kadri, kuros netrūkst arī visnotaļ pikantu ainiņu. Savukārt spriedzes asumiņu treilerim piešauj dialogi ar nelabvēļiem, kuri mēģina sagandēt abu attiecības, un pāra centieni izvairīties no smagas autoavārijas.

Arī aizvadītā gada vasarā uzņemti paparaci foto no filmēšanas laukuma liecināja – pikantu ainu stāsta noslēdzošajā daļā netrūks.

Oficiālā informācija vietnē "IMDb" liecina, ka filma uz lielajiem ekrāniem iznāks 2018. gada 9. februārī, un nav šaubu, ka nākamo Valentīna dienu daudzi pāri visā pasaulē aizvadīs kinoteātros.

Filma balstīta uz britu rakstnieces E. L. Džeimsas erotisko triloģiju, kurā aprakstītas kaislīgās attiecības starp parastu meiteni Anastasiju Stīlu un bagātnieku Kristjenu Greju. Uz lielajiem ekrāniem pāri atveido aktieri Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!