Foto: instagram.com/jutavaldmane/

Fitnesa un ceļošanas entuziaste, permanentā grima meistare Juta Valdmane gadu mijā devusies eksotiskā piedzīvojumā – viņa kopā ar vīru Gintu aizceļojusi uz Filipīnām. Pāris savus atbalstītājus sociālajos tīklos iepriecinājis ar skaistiem kadriem.

Juta un Gints ir vieni no aktīvākajiem pašmāju šovbiznesa aprindu ceļotājiem. Pērn abi paviesojās Meksikā, Taizemē, Grieķijā, Ķīnā un Japānā, savukārt gada izskaņā saticīgais pāris devās uz Filipīnām.

Tiesa, kā "Instagram" tīklā atklājusi Juta, brauciens uz Filipīnām bijis visnotaļ traks. Pāris piedzīvojis vairākus nepatīkamus starpgadījumus.

"Mūsu bagāža bija nozudusi četras dienas, viss, kas man bija līdzi, bija šis peldkostīms, saulesbrilles un divas kleitas, kuras taupīju neuzvilktas gadījumā, ja bagāža neieradīsies līdz Vecgada vakaram, un sandales," klāstījusi Juta.

Tāpat arī likstas sagādājis vājais interneta pārklājums. Ar to gan nelaimes vēl nav beigušās – Juta saindējusies ar pārtiku un visu nakti vēmusi. Savukārt, kad pāris devies mājās, viņu lidojums aizkavējies par 10 stundām.

"Bet kopumā mums bija ļoti jaukas brīvdienas ar daudz atmiņām un skaistiem foto, ko jums parādīt. Šis tiešām bija labākais Jaungads, un šis ceļojums mums daudz iemācīja, par to arī esmu pateicīga," klāstījusi Juta.

💦 💦 💦

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Jan 9, 2018 at 1:23am PST

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Jan 7, 2018 at 1:41am PST

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Jan 5, 2018 at 11:51pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!