Foto: Kadrs no video
Sestdienas, 31. marta, vakarā negaidītu pārsteigumu saviem faniem sarūpēja skatuves māksliniece un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee. Viņa izmēģināja spēkus Krievijas kanāla TNT šovā "Песни".

Jaunais dziedāšanas šovs startēja februāra sākumā. Tā producenti un arī talantu žūrijas dalībnieki ir populārais krievu reperis Timati un krievu mūziķis Maksims Fadejevs.

Sestdien tika translēta noslēdzošā epizode ar dalībnieku atlases procesu, un vienā no kastingiem spēkus bija izmēģinājusi arī Liene.

Tiesa, žūrija, kurā Timati un Fadejevam bija pievienojies krievu aktieris un humorists Sergejs Svetlakovs, latviešu dziedātājas sniegumu vērtēja visai skarbi. Viņai ar dziesmu krievu valodā "Astalavista" neizdevās trijotni pārliecināt, lai tā viņu virzītu tālāk.

"Glābiet," Lienes priekšnesuma laikā uz ekrāna, kas iestrādāts žūrijas pārstāvju galdā, ar pirkstu rakstīja Fadejevs.

Tāpat arī uzmanība tika pievērsta Lienes vizuālajam izskatam. "Kad tu kaut kur parādies, nevienam vairs neinteresē, kā tevi sauc," par dziedātājas efektīgo ārieni pajokoja Svetlakovs.

Arī Lienes sievišķīgās auguma aprises viņu neatstāja vienaldzīgu. "Kāpēc palielināt krūtis un strādāt radio? Pasaki man, lūdzu," ironizēja Svetlakovs. Tiesa, Liene gan taisnojās, ka radio studijā esot arī kamera, ar kuras starpniecību var sekot līdzi tam, ko viņa darbā dara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!