Foto: Vida Press
Pirmdien pasaulē nāca britu prinča Viljama un viņa dzīvesbiedres Kembridžas hercogienes Katrīnas trešais bērns – dēliņš. Vien pāris stundas pēc dzemdībām mazo brālīti apciemot ieradušās abas pāra vecākās atvases princis Džordžs un princese Šarlote.

Jau vēstīts, ka Kensingtonas pils oficiālais "Twitter" konts pirmdien no rīta izplatīja paziņojumu, ka hercogienei sākušās dzemdības un viņa nogādāta Svētās Marijas slimnīcā Londonas rietumos.

Dažas stundas vēlāk tapa zināms, ka Katrīna laidusi pasaulē puisēnu. Kensingtonas pils administrācija izplatīja paziņojumu, ka mazulis sver 3,8 kilogramus. Tāpat tika vēstīts, ka gan dēliņš, gan māmiņa jūtas labi. Dzemdībās savai sievai līdzās bija arī Viljams.

Drīz pēc dēla piedzimšanas Viljams pameta slimnīcu, lai aizbrauktu pakaļ abām vecākajām atvasēm, un nebija ilgi jāgaida, kad princis Džordžs ar māsiņu Šarloti ieradās apciemot brāli.

Viljama un Katrīnas trešā bērniņa vārds pagaidām nav zināms. Jau vēstīts, ka viņš ir piektais rindā uz Lielbritānijas troni.

Princim Džordžam šovasar apritēs pieci gadi. Savukārt mazā Šarlote maijā svinēs trešo dzimšanas dienu. Arī viņi abi nākuši pasaulē Svētās Marijas slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!