Foto: Vida Press

Sestdien, 19. maijā, gredzenus mij Lielbritānijas princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla.

Kāzu ceremonija sāksies pulksten 14 pēc Latvijas laika. Jau vēstīts, ka pāris laulāsies Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī.

Kāzās kuplā pulkā sapulcējušies slavenie un bagātie – lēdijas, džentlmeņi, britu augstākās sabiedrības pārstāvji, kā arī šovbiznesa zvaigznes.

Lūgto viesu vidū ir Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva Amala, britu futbolists Deivids Bekhems un viņa sieva Viktorija, amerikāņu televīzijas šovu vadītāja Opra Vinfrija, aktieris Idriss Elba, karaliskās ģimenes tuvākie radi, tajā skaitā arī Kembridžas hercogienes Katrīnas māsa Pipa, un vēl daudzi citi.

Jāatzīmē, ka uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi un aptuveni 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no sabiedrības vidus, kas varēs apsveikt jauno pāri pie baznīcas.

Šonedēļ tapa zināms, ka līgavu pie altāra vedīs viņas topošā vīra tēvs princis Čārlzs. Savukārt vedējtēva gods uzticēts līgavaiņa brālim princim Viljamam.

ASV televīzijas kanāls "PBS NewsHour" savā "Youtube" kanālā piedāvā sekot līdzi kāzu ceremonijas norisei. Tāpat karalisko kāzu ceremoniju var vērot Lielbritānijas Karaliskās ģimenes "Youtube" kontā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!