Foto: Vida Press

Slavenā ASV tenisiste Serēna Viljamsa šonedēļ apliecinājusi – ar tērpu iespējams pārsteigt ne tikai uz sarkanā paklāja un smalko aprindu burziņos, bet arī tenisa kortā. Viņa laukumā izgājusi melnā, pieguļošā triko, un šim sporta veidam neraksturīgais kostīms izpelnījies milzu ievērību.

Jau vēstīts, ka Viljamsa, aizvadot savu pirmo "Grand Slam" maču pēc kļūšanas par māmiņu, otrdien izcīnīja uzvaru Francijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā.

Viljamsas triumfs sajūsminājis daudzus, un lauvas tiesa uzmanības tikusi arī tērpam, kurā tenisiste izgājusi laukumā.

Parasti tenisa daiļā dzimuma pārstāves kortā esam pieraduši redzēt bruncīšos, kleitiņās vai šortos. Savukārt Viljamsa savu pretinieci pārspēja, ģērbusies melnas krāsas triko.

Sportiste pēcspēles intervijā pastāstījusi, ka viņas tērpam bijusi ne tikai simboliska nozīme, bet tas arī izvēlēts veselības apsvērumu dēļ, lai pasargātu viņu no asins recekļu veidošanās.

"Ir sajūta, ka šis kostīms simbolizē visas sievietes, kuras mentāli un fiziski daudz kam izgājušas cauri, lai viņu ķermenis atkal atgūtos, atgrieztos pašpārliecinātība un ticība saviem spēkiem," "The Guardian" citējis Viljamsu.
Foto: Vida Press

Tāpat arī sportiste atklājusi, ka savā kostīmā jūtoties kā no supervaroņu filmas. Viņa atsaukusies uz izdomāto valsti Vakandu, no kuras nāk "Marvel" komiksu tēls Melnā pantera.

"Es to saucu par savu Vakandas iedvesmoto triko," sacījusi Viljamsa, piebilstot – viņa šajā kostīmā jūtoties kā princese-kareive.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!