Foto: Mārcis Birste/Miks Šēls
Viena no skaistākajām mūža dienām – kāzas – mūsdienās nav iedomājamas bez profesionāla fotogrāfa, un nereti jaunais pāris top iemūžināts īstos mākslas darbos, kas teju vai liek aizsisties elpai.

Šonedēļ īpašu ievērību sociālajos tīklos guvis momentuzņēmums, kurā kāds jaunais pāris savā īpašajā dienā no gaisa tapuši iemūžināti salmu ruļļu laukā Tērvetē.

Bilde ir populārā kāzu fotogrāfa Mika Šēla un video meistara Mārča Birstes kopdarbs, kas ceturtdienas, 23. augusta, vakarā publiskots "Facebook" tīklā un kopš publicēšanas brīža ātri vien iemantojis ļaužu simpātijas, kļūstot par vietējā mēroga sensāciju.

"Precējās fotogrāfe Laura Ūpe, un viņa piekrita vakariņu laikā doties prom no viesiem uz 15 minūšu fotosesiju, jo saprata, ka saulrieta laikā ir iespējams uzņemt skaistas fotogrāfijas.

Laika bija maz, bet kopdarbs ar video meistaru Mārci Birsti, kurš ir drona īpašnieks, tapa trīs minūšu laikā. Labības lauks atrodas Tērvetē pie restorāna Zoltners," "Delfi Izklaidei" stāsta Miks Šēls.

Mākslinieciskais foto sajūsminājis daudzus – diennakts laikā tas "Facebook" izpelnījies simtiem "patīk" un prāvu komentāru birumu, kurā ļaudis pauduši neviltotu sajūsmu.

Ar citiem kāzu fotogrāfa Mika darbiem var iepazīties viņa "Instagram" foto blogā šeit vai arī mājaslapā, kas apskatāma šeit. Savukārt vairāk par video meistara Mārča daiļradi var uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!