Foto: Vida Press
Teju ikkatra Lielbritānijas prinča Harija laulātās draudzenes Saseksas hercogienes Meganas parādīšanās sabiedrībā britu medijos kļūst par sensāciju, un īpaši lielu ievērību vienmēr izpelnās tas, ko viņa uzvilkusi mugurā.

Šonedēļ ārzemju stila kritiķus pamatīgi izbrīnījis hercogienes tērps, dodoties uz mūziklu "Hamilton" Londonā – prinča sieva bija apvilkusi īsu minikleitu, kas garumā sniedzās labu sprīdi virs ceļgaliem, un tā kā uz delnas ļāva nopētīt viņas slaidās kājas.

Kā noskaidrojis izdevums "Mail Online", interesantā kleita, kas veidota kā pagarināta žakete, ir kanādiešu zīmola "Judith and Charles" darinājums un maksā vairāk nekā 400 eiro.

Britu mediju aptaujātie stila un etiķetes eksperti šoreiz gan nav bijuši stāvā sajūsmā par Meganas tērpu. Lai gan kleita pati par sevi uz hercogienes auguma izskatījusies skaisti un izcēlusi arī viņas slaidās kājas, vairums modes pārzinātāju tomēr norādījuši, ka tā atsegusi pārāk daudz.

Etiķetes eksperti uzsvēruši, ka karaļnama pārstāvei nepiedien valkāt tik īsas kleitas un hercogienei nevajadzētu klaji izrādīt pliku miesu

Savukārt acīgākie jau atkal pamanījuši, ka Megana nebija uzvilkusi zeķubikses, un arī tas daudziem nav bijis pa prātam, jo, kā jau agrāk vēstīts, karaliene Elizabete II karaļnama pārstāvēm ir stingri piekodinājusi uz publiskiem pasākumiem vienmēr vilkt zeķes vai zeķubikses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!