Foto: Privātais arhīvs
Austriešu izcelsmes amerikāņu aktiera Arnolda Švarcenegera ārlaulības dēls Džozefs Baena arvien vairāk līdzinās savam tēvam jaunībā, un brašais puisis var lepoties ar ne mazāk iespaidīgu muskuļu reljefu.

Švarcenegera dēls pērn rudenī nosvinēja 21 gada jubileju. Tāpat kā tētis, arī Džozefs aizrāvies ar veselīgu dzīvesveidu, fitnesu un kultūrismu.

Džozefa regulārā viesošanās sporta zālē vainagojusies ar labi trenētām auguma aprisēm un glītu muskuļu reljefu, kuru jauneklis labprāt arī izrāda sociālajos tīklos.

Šonedēļ Švarcenegera dēls pārsteidzis ar ļoti īpašu fotogrāfiju – viņš atdarinājis kadru, kurā viņa tētis pozēja 1976. gadā pēc triumfa konkursā "Mr. Universe".

Atgādinām, ka pasaule par Džozefa eksistenci uzzināja 2011. gada pavasarī, kad medijus pāršalca ziņa, ka pēc 25 gadu kopdzīves tiek šķirta Švarcenegera un Kenediju dinastijas pēcteces Marijas Šraiveres laulība.

Nedaudz vēlāk Švarcenēgers publiski atzinās, ka šīs savienības laikā viņš kļuvis par tēvu ārlaulības bērnam – ģimenes mājkalpotāja Mildreda Baena savulaik laidusi pasaulē viņa dēlu.

Baena pie filmu zvaigznes ģimenes bija strādājusi vairāk nekā 20 gadus, taču no darba tika atbrīvota tā paša gada sākumā, kad Šraivere un Švarcenēgers paziņoja par šķiršanos.

View this post on Instagram

Just a lil thicc

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on Jan 13, 2019 at 2:23pm PST

View this post on Instagram

Best way to finish off the semester. #finalsweek

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on Dec 13, 2018 at 5:13pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!