Foto: DELFI

Ceturtdienas, 31. janvāra, pēcpusdienā kino "Citadele" tika aizvadīts ļoti īpašs seanss, kura lūgtajiem viesiem bija iespēja pašiem pirmajiem novērtēt producenta Andreja Ēķa un režisoru Aigara Graubas, Zandas Seņkovas un Reiņa Ūbeļa kopīgi veidoto seriālu "Viss pa jaunam".

"Viss pa jaunam" savu pirmizrādi kanālā TV3 piedzīvos 4. februārī. Savukārt īpašā seansa viesi varēja ne tikai noskatīties pirmās sērijas, bet arī klātienē satikt seriāla veidotājus un galveno lomu atveidotājus, aprunāties ar viņiem un arī kopā nofotografēties.

Atklāšanas pasākumā varēja satikt gan Ēķi un Graubu, gan arī seriāla galveno lomu atveidotājus Daini Grūbi, Antu Aizupi, Ivetu Poli un citus. Sanākušos viesus uzrunāja arī "All Media Baltics" vadītāja Latvijā Baiba Zūzena.

Jau vēstīts, ka jaunais seriāls stāstīs par mūsdienīgu vīrieti vārdā Dāvis (Dainis Grūbe), kurš veido veiksmīgu karjeru lielā uzņēmumā, baudot lielpilsētas šiku, tās izklaides un atpūtas iespējas. Tomēr ikdienai lielpilsētā ir arī ēnas puse – nemitīgs stress un trauksme, līdz Dāvis piedzīvo kādu negaidītu pavērsienu, kas liek jaunajam vīrietim saprast, ka ir jāievieš izmaiņas savā dzīvē.

Galvenās sieviešu lomas stāstā atveido aktrises Iveta Pole un Anta Aizupe. Seriālā redzēsim arī tādus aktierus, kas TV ekrānos vēl nav redzēti, piemēram, populāro "jūtūberi" Evelīnu Pārkeri. Seriāla režisori atklāj, ka "stāsta notikumus izdzīvos 30 dažādi varoņi, kuros varēs atrast visas īpašības, kas mājo katrā latvietī".

Seriāla veidotāji ir producentu kompānija "Platforma Filma", kuru līdz šim realizēto projektu kontā ir tādas populāras filmas kā "Rīgas sargi", "Sapņu komanda 1935", "Svingeri", "Nameja gredzens" un "Blēži". Seriāla producenti ir Kristians Alhimionoks un Andrejs Ēķis, bet projekta režisoru komandā ir Aigars Grauba, Zanda Seņkova un Reinis Ūbelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!