Foto: DELFI

Ceturtdien, 14. februārī, kad visā pasaulē tika atzīmēta Valentīna diena, ar sirsnīgu koncertu Vecrīgas bārā "Paldies latiņam" savus atbalstītājus un mīlētājus iepriecināja mūziķis Andris Kivičs.

Kā novēroja "Delfi Izklaide", Kiviča koncertā, kas sākās ar aizkavēšanos, bija sanācis kupls ļaužu pulks. Tiesa, vakara gaitā cilvēki izklīda un līdz beigām noklausīties Andra performanci palika paši uzticamākie viņa fani.

Koncertā kuplā skaitā bija sanākuši arī preses fotogrāfi. Tāpat arī pasākumā tika manīts operators, kas visu iemūžināja video drīzumā gaidāmajam realitātes TV šovam "Kivičs. Pavisam privāti".

Likumsakarīgi, ka viesu rindās bija arī mūziķa mīļotā sieviete Liene Skulme, kura cītīgi atbalstīja un uzmundrināja Andri. Pārītis nekautrējās arī no dažādām mīļuma un maiguma izpausmēm.

Vakara gaitā Kivičs viesus priecēja ne tikai ar dažādiem hitiem, bet arī dzīves atziņām. Tā, piemēram, ballīte sākās ar Andra paziņojumu, ka šis viņam esot pirmais koncerts, kurā viņš apzinās, ka pilnīgi visi redzējuši viņa "maziņo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!