Foto: Vida Press
Mūžībā devusies 33 gadus vecā amerikāņu dziedātāja, populārā NBC šova "The Voice" 13. sezonā iepazītā mūziķe Dženisa Frīmena.

Skatuves mākslinieces dzīvība izdzisusi 2. martā. Frīmenas pārstāvis raidsabiedrībai CNN paziņojis, ka viņa mirusi no smagas pneimonijas izraisītām komplikācijām.

Frīmenas vīrs sestdien uz mājām izsaucis medicīniskās palīdzības dienestu un tikmēr sievai veicis sirds masāžu. Mediķiem dziedātāju neizdevās glābt, un viņa nomira neilgi pēc nonākšanas slimnīcā.

"Viņas stāsts iedvesmoja fanus visā pasaulē, viņa bija uzveikusi dzemdes kakla vēzi un ar pilnu krūti izbaudīja dzīvi, paralēli cīnoties ar sarkano vilkēdi," teikts pārstāvja paziņojumā medijiem.

Industrijas pārstāvji sēro par mākslinieces nāvi, publisku līdzjūtību izteikuši vairāki populāri mūziķi – dziedātājas Mailija Sairusa un Dženifera Hadsone un citi.

Plašu atpazīstamību Frīmena iemantoja pirms aptuveni diviem gadiem, kad viņa ar labiem panākumiem startēja šovā "The Voice". Tolaik par viņas mentori kļuva jau iepriekš minētā Mailija Sairusa.

Frīmena bija iemantojusi fanus ne tikai ar savām vokālajām dotībām, bet arī stipro raksturu un nesalaužamo garu, kas, kā vēsta ārzemju mediji, iedvesmoja daudzus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!