Foto: Vida Press

Īstu medusmaizi slavenību dzīvi atspoguļojošajiem izdevumiem sarūpējusi britu dziedātāja, savulaik populārās meiteņu popgrupas "Spice Girls" dalībniece Melānija Brauna jeb "spicā" Mela B. Viņa publiski atzinusies, ka iesaistījusies intīmos sakaros ar savu grupas kolēģi Džeriju Halivelu.

Brauna nekad nav slēpusi savu biseksualitāti, un aizvadītās nedēļas izskaņā viņa piedalījusies žurnālista Pīrsa Morgana veidotajā raidījumā "Life Stories", kur atklājusi ilgi glabātu pagātnes noslēpumu.

Morgans viņu tirdījis ar dažādiem jautājumiem, tostarp arī vēlējies noskaidrot, kādas bijušas Braunas attiecības ar grupas biedrenēm, un visbeidzot Melānija atzinusies, ka viņai reiz bijis sekss ar Halivelu jeb "spico" rudmati.

"Viņa mani par to ienīdīs, jo tagad viņa ir iekārtojusies omulīgā lauku īpašumā, bet tas jau arī nebija nekas tāds. Tas vienkārši notika, mēs par to paķircinājām, un tas arī bija viss. Mēs bijām labākās draudzenes, tā vienkārši gadījās," norādījusi Brauna.

Savukārt uz Morgana jautājumiem par to, kā abām meitenēm gultā saskanējis, Brauna izvairījusies atbildēt, vien norādījusi, ka "tas bija jautri".

Halivela šobrīd ir precējusies ar F-1 "Red Bull" komandas vadītāju Kristianu Horneru un audzina divus bērnus. Savukārt Brauna ir bijusi divreiz precējusies un audzina trīs bērnus.
Foto: Vida Press

Atgādinām, ka "Spice Girls" tika nodibināta 1994. gadā, un tās oriģinālsastāvā bija piecas dziedātājs – Melānija Brauna un Viktorija Bekhema (tolaik – Adamsa), kā arī Džerija Halivela, Emma Bantone un Melānija Čisholma. Viena no deviņdesmito gadu slavenākajām popgrupām izjuka gadsimtu mijā.

Četras no grupas dalībniecēm šovasar dosies atkalapvienošanās tūrē.
Foto: PA Wire/Scanpix/LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!