Pēc vairāk nekā desmit kopdzīves gadiem šķirtus ceļus nolēmuši iet populārā kantri dziedātāja Linita Mediņa un viņas vīrs Uldis. Pāris pastiprinātu sabiedrības un mediju uzmanību savulaik izpelnījās ievērojamās gadu starpības dēļ – Uldis ir 14 gadus jaunāks par Linitu.

Kā atklāj Linita, abiem ar vīru nav bijis viegli pieņemt lēmumu šķirties – visi par un pret izsvērti aptuveni divus trīs gadus, līdz abi tomēr vienojušies pārtraukt laulību. Abi jau parakstījuši šķiršanās dokumentus.

Kad Linita iepazinās ar Uldi, viņa dzīvoja viena ar saviem diviem bērniem. Abi sastapās iepazīšanās portālā, bet vēlāk arī satikās dzīvē, un simpātijas pārauga skaistā mīlestībā, kas ne tikai vainagojās ar kāzām, bet arī kopīgu meitiņu.

Tiesa, Linita vairākās intervijās savulaik atzinusi, ka sākumā abu attiecības apkārtējos izraisījušas pretrunīgu vērtējumu – ne visiem bijusi pieņemama dziedātājas un viņas mīļotā vecumu starpība.

To, vai Linita ir gatava jaunām attiecībām un ko viņa sagaida no vīrieša, dziedātāja otrdienas, 2. aprīļa, vakarā atklās "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!