Foto: DELFI

Ceturtdien, 4. aprīlī, pircējiem durvis Rīgā vērs izklaides un iepirkšanās centrs "Akropole". Savukārt trešdienas vakarā jauno tirdzniecības parku VIP burziņā novērtēt steidza sabiedrībā zināmi ļaudis un īpaši lūgtie viesi.

Vakara vadīšana bija uzticēta TV personībai Leldei Ceriņai un populārajam TV un radio raidījumu vadītājam Valdim Melderim. Pasākuma gaitā viesi tika priecēti ar muzikāliem priekšnesumiem, uzrunām, uzkodām un dzērieniem, konkursiem un citām jautrām izdarībām.

Tāpat arī VIP atklāšanas pasākuma viesi vēl pirms parastajiem ļaudīm, kas "Akropoli" steigs šturmēt ceturtdien, varēja netraucēti izstaigāt visu iepirkšanās centru un izzināt daudzās bodītes.

Lūgto viesu vidū netrūka sabiedrībā zināmu ļaužu – gan dažādu radošo profesiju pārstāvju un aktīvu Rīgas saviesīgās dzīves baudītāju, gan uzņēmēju un biznesmeņu.

Viesu vidū bija "Akropole Rīga" vadītājs un "Akropolis Group" valdes loceklis Kaspars Beitiņš, kanāla LNT personība Rūta Dvinska, aktrise Lelde Dreimane, stila eksperts Deniss Ševeļovs, pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš, stiliste Žanna Dubska un daudzi citi zināmi ļaudis. Aktīvākie no viņiem par gozēšanos atklāšanas ballītē atskaitījās arī saviem sekotājiem sociālajos tīklos.

Jau vēstīts, ka tirdzniecības un izklaides centra teju 170 nomnieku vidū ir gan modes un dzīvesstila preču veikali, gan dažādu pakalpojumu sniedzēji, restorāni un kafejnīcas. Tāpat arī tajā izveidots "Apollo Kino" kinoteātris ar deviņām kinozālēm un slidotava. Pie iepirkšanās centra būs pieejama stāvvieta 2300 automašīnām.

"Akropole" ir viens no pēdējo gadu apjomīgākajiem būvprojektiem Latvijā, un kopējās investīcijas projekta realizācijā, ieskaitot transporta infrastruktūras izveidi un apkārtnes uzlabošanu, lēšamas nepilnu 180 miljonu eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!