Foto: Vida Press
Lai gan pārmērīga alkohola lietošana ir sastopama teju visā pasaulē, starptautiskos svētkos lauvas tiesu uzmanības ierasti izpelnās Britu salu iedzīvotāji, kas neskaitāmas reizes apliecinājuši – viņi prot svinēt tik sirsnīgi, it kā rītdiena nekad nepienāks.

Britu aristokrātiskajā mentalitātē, šķiet, slēpjas mazs velniņš, kas izlaužas ikreiz, kad par daudz tiek paņemts uz krūts, un tad lēdiju un džentlmeņu izdaudzinātās manieres pilnībā izzūd.

Arī Lieldienu brīvdienās jaunatne izgājusi pilsētu ielās, lai ar pilnu krūti dzīrotu un atzīmētu garās brīvdienas, un īpaši liela rosība bijusi Mančestrā.

Arī fotogrāfi nav snauduši – pēc svētkiem ārzemju foto aģentūrās publiskoti kadri, kas ļauj novērtēt, kā britu jaunieši svinējuši un ālējušies. Tiesa, bildes atkal iezīmē visai skumju ainu, kas kārtējo reizi apliecina, ka ne visi prot dzert ar mēru.

Daudzās pilsētās vētrainas izklaides gājušas roku rokā ar vārtīšanos pa zemi, māju stūru apčurāšanu un citām neadekvātām izpausmēm, turklāt, kā ziņo britu mediji, dažiem neprātīgās izklaides pat beigušās ar nonākšanu slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!