Foto: Vida Press

Holivudas aktrise Dženifera Anistone 11. februārī atzīmēja 50 gadu jubileju, un, godinot šo īpašo notikumu, viņa šopavasar tapusi iemūžināta īpaši sievišķīgā fotosesijā, kas tapusi žurnāla "Harper’s Bazaar" jaunākajam numuram.

Glancētā izdevuma vāku rotā Anistones foto, savukārt tā lapaspusēs publiskota juteklisku kadru virkne.

Tāpat arī jaunākajā žurnālā izlasāma atklāta intervija, kurā aktrise pastāstījusi par savu privāto dzīvi, mīlestību un to, kā sadzīvo ar iekāpšanu sestajā gadu desmitā.

Jāatzīmē, ka visnotaļ pikantos un sievišķīgos kadrus iemūžinājis fotogrāfs Aleksis Lubomirskis, kurš, starp citu, ir arī prinča Harija un Saseksas hercogienes Meganas oficiālo saderināšanās foto autors un iemūžināja arī pāra kāzas.

Fotogrāfijas ar Anistoni izpelnījušās plašu mediju un sabiedrības ievērību, un ne viens vien publiski apjūsmojis aktrises jauneklīgo izskatu.

Atgādinām, ka Anistone neskaitāmas reizes iekļuvusi ne tikai pasaulē pievilcīgāko, seksīgāko un iekārojamāko aktrišu sarakstos, bet arī pelnošāko un vislabāk atlagoto kinozvaigžņu apkopojumos.

Vispasaules slavu Anistonei atnesa Reičelas Grīnas loma situāciju komēdijā "Draugi"("Friends"), kas kļuva par deviņdesmito gadu kulta seriālu, bet tā varoņi – par elkiem un pielūgsmes objektiem.

Lai gan Anistone savas karjeras laikā nav saņēmusi prestižus apbalvojumus un daudziem viņa joprojām saistās ar seriālu "Draugi", aktrises kontā ir arī citas lomas vairākās komerciāli ļoti veiksmīgās filmās, kuras atzinīgi novērtējuši arī kritiķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!