Foto: Privātais arhīvs/Ginta Zīverte
Savu un vīra Kaspara Dvinska otro kopīgo meitiņu šonakt pasaulē laidusi TV personība Rūta Dvinska. Ceturtdienas, 9. maija, pēcpusdienā māmiņa sociālajos tīklos publiskojusi jaundzimušās pirmo foto un arī atklājusi, ka mazulīte nosaukta par Doru.

"Tikpat strauji kā šopavasar uzplauka ābeļziedi, šonakt šajā pasaulē iepeldēja vēl viena mazā lielā laime – Dora Dvinska," meitas pirmā publiskā foto aprakstā "Instagram" norādījusi Rūta.

Doras māmiņu apsveikt steidzis viņas plašais sekotāju pulks un daudzas sabiedrībā zināmas sievietes – dūla Katrīna Puriņa, TV personība Ieva Brante, olimpiete Elīza Cauce un daudzas citas.

Nekādus sīkākus komentārus Rūta pagaidām nav sniegusi, bet pirms Doras nākšanas pasaulē viņa saviem atbalstītājiem atklāja, ka bērniņš tiks sagaidīts ūdens dzemdībās Siguldā – tieši tāpat kā viņas pirmdzimtā Grieta.

Atgādinām, ka Kaspars un Rūta savulaik iepazinās televīzijā. 2016. gada vasarā dienesta romāns vainagojās ar kāzām, bet 2017. gada augustā pasaulē nāca abu meitiņa Grieta.

Kopš mazulītes nākšanas pasaulē Rūta Dvinska pamanījusies kļūt par vienu no pamanāmākajām jaunajām mammām sociālajos tīklos. Viņa aktīvi dokumentē gan to, kā aug meita, gan arī dalās ar dažādiem padomiem un iedvesmo citas māmiņas.

Rūtu plašāka sabiedrība savulaik iepazina kā vienu no "LNT Brokastu" reportierēm, bet vēlāk viņa sāka vadīt laika ziņas raidījumā "900 sekundes". Savukārt Kaspars uzmirdzēja kā sporta ziņu moderators un nu redzams arī rīta raidījumā "900 sekundes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!