Foto: Kadrs no video

Populārā latviešu "jūtūbere" un influencere Evelīna Pārkere aizvadītās nedēļas izskaņā nāca klajā ar video, kurā skaidroja, kāpēc nolēmusi pārtraukt Latvijā pirmā interneta šova "Gribi kļūt slavens?" vadīšanu. Meitenes publiskotais videoklips licis saausīties arī jokdariem, kuri labsirdīgi pazobojušies par viņas izteiksmes veidu.

Evelīna pagājušonedēļ nāca klajā ar vairāk nekā 40 minūšu garu skaidrojošu video, kurā emocionālā uzrunā izklāstīja šova pamešanas iemeslus. Videoklips jau noskatīts 115 tūkstošus reižu un izraisījis gana plašu ažiotāžu.

Savukārt ansamblis "Transleiteris" šonedēļ izplatījis video, kurā salikti spilgti fragmenti no Evelīnas uzrunas. Gandrīz minūti garajā sižetā apkopoti brīži, kuros Evelīna saka frāzi "tā kā".

"Centāmies iedziļināties Evelīnas šova problēmās. Bet laikam iedziļinājāmies tā kā pārāk daudz," norādīts asprātīgā klipiņa aprakstā.

Sižetam dots nosaukums "TAKAA! – ir takā vai nav takā problēma?", un "Transleitera" veikums sajūsminājis daudzus.

Jau vēstīts, ka Evelīna nolēma pārtraukt sadarbību ar producentu apvienību "Brīvdienas", jo meitene nebija mierā ar to, kā viņa šovā tika parādīta. Vēstulē raidījuma veidotājiem viņa bija skaidrojusi, ka jūtas apmaldījusies un viņai nepatīk tas, kā viņa no malas izskatījusies. Eļļu ugunij piešāva arī negācijas un nešpetni interneta komentāri, kuros Pārkere tika zākāta.

Videoklipā faniem Evelīna ieskicēja interneta projekta tapšanas aizkulises un atzina savas kļūdas, bet tajā pašā laikā arī atklāja, ka sadarbība ar producentiem izvērtusies ne tāda, kā viņa bija sākumā cerējusi, jo beigu beigās viss samontēts tā, lai viņa izskatītos pēc iespējas sliktāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!