Foto: Privātais arhīvs
Vasaras izskaņā pašmāju dzelteno presi un vairākus Krievijas medijus pāršalca ziņa, ka izjukusi basketbolista Jāņa Timmas laulība ar viņa dēliņa Kristiana mammu Sanu. Ceturtdienas, 5. septembra, vakarā sportists publiski apstiprinājis, ka viņi ar sievu pašķīrušies.

Prese Timmam, kurš spēlē Maskavas apgabala "Himki", šovasar piedēvēja romānu ar 36 gadus veco ukraiņu izcelsmes dziedātāju Annu Sedokovu, kura savulaik plašu atpazīstamību iemantoja ar dalību provokatīvajā grupā "VIA Gra". Kāda krievu blogere vēstīja, ka latviešu basketbolists kopā ar Annu manīts vienā no Turcijas kūrortiem.

Runas par laulības krīzi un iespējamo romānu ar Sedokovu nedz Timma, nedz viņa sieva līdz šim nebija publiski komentējuši. Tiesa, Sanas pēdējo nedēļu ieraksti sociālajos tīklos gan vedināja domāt, ka ģimenes dzīvē tomēr neiet tik gludi.

Timma tagad apstiprinājis, ka pārtraucis kopdzīvi ar sievu.

"Pirms vairāk nekā pusgada es pašķīros no sava dēla mātes un sāku jaunu nodaļu savā dzīvē. Šodien es savā dzīvē sāku jaunu fāzi, kurā man vissvarīgākais ir parūpēties par dēlu Kristianu," "Instagram" tīklā vēstījis Timma.

Drīz pēc Timmas paziņojuma savu atbildi sociālajos tīklos publiskoja arī Sana. Tiesa, vēlāk viņa savu ierakstu izdzēsa, tomēr vērīgākie to piefiksēja. Basketbolista sieva bija norādījusi, ka Jānis viņu sācis krāpt pirms pusgada.

"Tikko no sava vīra uzzināju, ka pirms pusgada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet es zinu, ka pirms pusgada sāki mani krāpt. Un tad vasarā tu teici, ka vēlies glābt mūsu laulību. Interesantas ziņas. Un rūpēties tavā izpratnē nozīmē nobloķēt sievas bankas kartes, lai viņai nebūtu naudas, un pateikt, ka viņai ar tavu svarīgāko cilvēku – dēlu –, jāizvācas no mūsu dzīvokļa un jādzīvo uz ielas, vai arī otra iespēja ir parakstīt sķiršanās dokumentus, lai vari būt brīvs vīrietis savai jaunajai dāmai, kura apgalvo, ka viņa netiekoties ar precētiem vīriešiem. Kāpēc tu to dari? Vai šī palaistuve ar trīs bērniem no trim dažādiem vīriešiem ir tā vērta? Un vai tu zināji, ka šobrīd neesi viņas vienīgais vīrietis? Tu aizgāji par tālu," jau izdzēstajā ierakstā bija norādījusi Timmas sieva.

Jau vēstīts, ka Jānis un Sana pēc vairāku gadu ilgas draudzības apprecējās 2016. gadā Bahamu salās. Pērn vasarā pasaulē nāca pāra dēliņš.

View this post on Instagram

👑

A post shared by 𝙅𝙖𝙣𝙞𝙨 𝙏𝙞𝙢𝙢𝙖 (@janis.timma) on Aug 5, 2019 at 1:40am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!