Foto: Privātais arhīvs

Latviešu dziedātāja Samanta Tīna šo rudeni sagaidījusi ar ceļojumu uz saulaino Itāliju, un, pateicoties sociālajiem tīkliem, nelielu ieskatu skatuves zvaigznes piedzīvojumos iespējams gūt arī viņas daudzajiem atbalstītājiem.

Tīna "Instagram" tīklā publicējusi kadru virkni ar Itālijas ainiņām. Bildes viņa arī papildinājusi ar padomiem, vērtīgām atziņām un iespaidiem. "Ceļo un daudz, ja tev ir tāda iespēja – šodien, teica mans tētis," vēstījusi Samanta.

Ceļojuma ietvaros dziedātāja paviesojusies vairākās dažādās pilsētās un ciemos – Dženovā, Milānā, Portofino un citās populāras vietās, kur viņa novērtējusi vietējo arhitektūru, tūristu iecienītus apskates objektus, pludmales un dabas ainavas.

"Ceļojums pa Ligūrijas piekrasti Itālijā ir noslēdzies. Tik daudz pozitīvu iespaidu – jauni draugi, eiforija par piedzīvoto un redzēto, daile dvēselei un acīm," ceļojuma izskaņā vēstījusi Samanta.

Kā atklājusi dziedātāja, pavisam drīz viņas piedzīvojumiem ceļojumā varēs sekot līdzi arī kanāla 360TV "Piedzīvojumu sestdienās", kā arī "YouTube" kanālā "Brivdienas.tv".

View this post on Instagram

🇱🇻Ceļojums uz Itāliju ir noslēdzies! Tas bija piedzīvojumiem un iespaidiem bagāts! Drīz arī Tu varēsi sekot līdzi, kā man tajā gāja un kas notika šī ceļojuma laikā...jau drīzumā youtube kanālā "brivdienas tv" un HELIO iTV, kanāla 360TV "Piedzīvojumu sestdienās"! 🇬🇧The journey to Italy has been completed!It was full of adventure and impressions! Soon you'll be able to follow what I was doing there and what happened during this trip...soon on youtube on brivday tv and HELIO iTV, chanel HELIO iTV. Chanel 360TV on “Saturdayof Adventures”! #travel #travelstyle #vacation #holiday #lovetotravel #mytime #italy🇮🇹 #enjoyinglife #enjoythemoment #artist #euphoria #artist #architecture #boccadasse #soon #comingout #samantatina #artistlife #howtorelax

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina) on Sep 15, 2019 at 3:05am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!