Dīdžejmeitene un dziedātāja Elīna Fūrmane, kura plašāk pazīstama kā Ella, pirms daudziem gadiem pārcēlās uz ASV, kur viņa gan izveidojusi veiksmīgu karjeru, gan arī pirms kāda laika atrada mīlestību. Tiesa, tagad tapis zināms – latviešu zeltene atkal dēvējama par brīvu sievieti.

Provokatīvā šova "Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu" ietvaros tā veidotājs un galvenais varonis Miks Ozoliņš apciemojis Ellu, ar kuru sen atpakaļ viņu vienoja romantiskas attiecības.

Bijušie mīlētāji apspriedušies par pagātni un kopā piedzīvoto, un Ella atzinusi Mikam, ka pēc šķiršanās turējusi uz viņu ļaunu prātu, bet laika gaitā spējusi tomēr piedot viņa pāridarījumus.

Sarunas gaitā Ella arī pastāstījusi, ka šobrīd viņa atkal ir brīva sieviete. "Ar attiecībām ir interesanti. Redzēs, kā man tur būs. Vispār es šobrīd tā kā brīva meitene skaitos," atklājusi Ella.

Atgādinām, ka 2017. gadā, kad Ella piedalījās raidījumā "Sapnis par Ameriku", viņa par savu mīļoto vīrieti dēvēja Venecuēlā dzimušo uzņēmēju Deividu Aragonlu, ar kuru viņa arī dzīvoja kopā. Toreiz dīdžejmeitene atklāja, ka viņa un Deivids ir pāris jau trīs gadus.

Ella vienreiz arī bijusi precējusies. Viņa pusgadu pēc pārcelšanās uz Ameriku 2012. gada aprīlī salaulājās ar Ronaldu Čaku Heisu, bet šī savienība tika izšķirta.

Ella intervijā vēlāk pastāstīja, ka vīrs viņai solījis palīdzēt izsisties šovbiznesā, bet tad atklājies, ka patiesībā viņš nodarbojas ar eskorta meiteņu piegādāšanu. Tāpat arī Elīna apgalvoja, ka vīrs viņu sitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!