Foto: Kadrs no video

Pie kanāla TV3 skatītājiem šoruden atgriezies kulinārijas un viesmīlības šovs "Vakariņas četratā", un šajā nedēļā ciemiņus pie sevis uzņem, gatavo un par viesu labsajūtu rūpējas četri populāri latviešu "jūtūberi" – armis.j jeb Armands Jaunzems, Laurlācis jeb Laura Ķīse, Sudrabkaija jeb Emīlija Sama un populārais "drag queen" Rojs Rodžers, kurš jau kļuvis par apspriestāko šova dalībnieku.

Otrdienas vakarā bija kārta gatavot Rojam, un viņš jau uzreiz paziņoja, ka netaisās viesus pārsteigt ar pavārmākslas prasmēm, bet tā vietā parādīs vienkāršus ēdienus, kurus savulaik mēdzis gatavot.

Ikdienā Rojs ar ēst gatavošanu nenodarbojas, un arī veikalā viņš neiepērkas. Jauneklis uzskata, ka daudz vienkāršāk ēdienu ir pasūtīt, un viņš neizprot, kāpēc vispār jāgatavo, ja var samaksāt kādam citam, kurš to izdarīs tavā vietā.

Rojs saviem viesiem uzkodā pasniedz maizītes, uz kurām bija šprotes, mākslīgie ikri, aukstas kotletes un brētliņas, kas sajauktas kopā ar sīpoliem un krējumu. Tāpat arī galdā tika celta pupiņu zupa un "Selgas" cepumu deserts.

Rojs virtuvē pārāk centās neiespringt, arī, vārot zupu, viņš neapgrūtināja sevi ar kartupeļu pienācīgu nomizošanu un sastāvdaļu sagriešanu sīkos gabaliņos, turklāt viņam palīdzēja trīs melnās drēbēs tērptas asistentes. Savukārt kā vakara izklaide viesiem tika piedāvāta popiela un "drag queen" šovs.

Lai gan vakara atmosfēru kopumā viesi novērtēja atzinīgi, labus vārdus ēdienam veltīja tikai Armands. Abas dāmas – Laura un Emīlija – par Roja kulinārajiem šedevriem nebija sajūsmā un atzina, ka piedāvātie ēdieni viņām nav gājuši pie sirds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!