Foto: Privātais arhīvs

Fitnesa entuziaste un pasaules apceļotāja Juta Valdmane ļāvusies interneta vidē aktuālajam "Desmit gadu izaicinājumam", kura ietvaros savam plašajam sekotāju pulkam sniegusi iespēju novērtēt, kā viņa izskatījās 2009. gadā.

Juta, kura nesen atzīmēja 30. dzimšanas dienu, izaicinājuma foto apvienojumu publicējusi sociālajā tīklā "Instagram", kur viņai ir vairāk nekā 70 tūkstoši sekotāju, un attēls izpelnījies lielu ļaužu ievērību.

Daudzi komentētāji sprieduši, ka desmit gadu laikā Juta acīmredzami izmainījusies un tagad izskatās pavisam citādāk. Vairāki arī norādījuši, ka ļoti liela nozīme ir uzacu biezumam un formai, kas tagad krasi atšķiras.

Tiesa, ļaudis gandrīz vienprātīgi sprieduši, ka laika zobs Jutai maz skādējis un viņa pa šiem gadiem kļuvusi tikai daiļāka, jo iemanījusies savu skaistumu izcelt ar dažādiem knifiņiem.

"Abas skaistas, bet atšķirība milzīga! Divi dažādi cilvēki," novērojumos dalījies kāds komentētājs.

"Sieviete kas ir tikai papildinājusi savu skaistumu, bet ne sevi sabojājusi. Prieks skatīties uz abām tavām versijām," komplimentu Jutai veltījusi kāda viņas sekotāja, un arī daudzi citi pauduši līdzīgu viedokli.

View this post on Instagram

2009 or 2019? 🙈😌

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Oct 18, 2019 at 1:28pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Sep 26, 2019 at 12:51am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Aug 1, 2019 at 11:35am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!