Foto: F64

Pirmdienas, 4. novembra, vakarā kanāla TV3 skatītāji atkal varēja sekot līdzi notikumiem attiecību šovā "Saimnieks meklē sievu". Šajā sērijā ceļojumā devās divi pāri – Ilmārs ar Beāti un Oskars ar Dārtu.

Raidījums liecina, ka no visiem šīs sezonas pieciem saimniekšova varoņiem tieši Ilmāram un Oskaram, iespējams, izdosies nodibināt ilglaicīgas attiecības ar savām izvēlētajām līgaviņām.

Ilmārs ar Beāti devās uz Gruziju, un abi ļāvās gan dažādām mīļuma izpausmēm, gan kaislīgiem skūpstiem un apskāvieniem. Simpātiskā tumšmate uzskaitīja Ilmāra daudzās labās īpašības un apgalvoja, ka viņš reti kuram parādot savu labo pusi.

Tikmēr Ilmārs atzina, ka viņam attiecībā uz Beāti esot lieli plāni, kurus viņš nevēloties atklāt, lai kāds nenoskauž.

Savukārt Oskars un Dārta devās uz Maltu. Abi ceļojumā turējās kopā kā cimdiņš ar roku, un abpusējās simpātijas bija acīmredzamas. Abi ik pa laikam gan apskāvās, gan arī sabučojās.

Dārta, ierodoties viesnīcā, arī atklāja, ka šī nebūs pirmā reize, kad abi gulēs blakus, jo Oskars pirms ceļojuma jau paguvis pie viņas paciemoties.

Abi arī apsprieda kāzu plānus, tomēr nonāca pie secinājuma, ka ar precībām nesteigsies.

Atgādinām, ka trīs pārējie saimnieki ar savām izvēlētajām līgaviņām šķīrās kā draugi. Turklāt Vitālijs ceļojumā vispār nebrauca, jo viņš pieņēma lēmumu turpināt attiecības ar savu draudzeni Lauru, ar kuru bija sagājis kopā vēl pirms šova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!