Foto: Instagram.com/laurelgriggs
Aizvadītajā nedēļā pāragri mūžībā devusies bērnu aktrise, Brodvejas mūziklu zvaigzne Lorela Grigsa – viņas dzīvība izdzisusi 13 gadu vecumā.

Daudzsološā meitene nomirusi 5. novembrī. Lorelas vectēvs Deivids Rivlins svētdien publiski paziņojis, ka viņa mazmeita piedzīvojusi ļoti smagu astmas lēkmi.

Ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka pagājušajā otrdienā uz kādu namu Hārlemā, Ņujorkā, izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, jo meitenei bijis grūti elpot. Pa ceļam uz slimnīcu viņai veikta sirds masāža un elpināšana. Kā atklājis vectēvs, Lorela nomirusi slimnīcā.

Tiek vēstīts, ka piektdien, 8. novembrī, notikušas bēres.

Vēsts par jaunās zvaigznes nāvi satriekusi teātra aprindas. Publiski līdzjūtību viņas ģimenei izteikušas daudzas Brodvejas zvaigznes.

Izdevums "People" vēsta, ka Lorela uz Brodvejas skatuves debitēja, kad viņai bija seši gadi. Meitene atveidoja Polliju Roba Ašforda mūziklā "Kaķis uz nokaitēta skārda jumta" ("Cat on a Hot Tin Roof"). Izrādē piedalījās arī Holivudas superzvaigzne Skārleta Johansone.

Savukārt plašāku atpazīstamību Lorela iemantoja ar lomiņu mūziklā "Once", kas saņēmis arī "Tony" balvu. Viņa Ivankas lomu izrādē atveidoja 17 mēnešus laika posmā no 2013. līdz 2015. gadam.

Tāpat arī Lorela kopā ar tādām zvaigznēm kā Stīvs Karels, Bleika Laivlija un Kristena Stjuarte filmējusies romantiskajā komēdijā "Cafe Society". Viņa piedalījusies arī vairākās šova "Saturday Night Live" epizodēs.

View this post on Instagram

lost in wonderland...

A post shared by RIGHT_BRACKETLaurel GriggsLEFT_BRACKET (@laurelgriggs_) on Jul 25, 2018 at 6:42pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!