Foto: EPA/Scanpix/LETA

Glancētā vīriešu dzīvesstila žurnāla "Maxim" Krievijas izdevums nesen publiskojis ikgadējo simts Krievijas seksīgāko sieviešu apkopojumu, un šoruden topa pirmajā vietā gozējas modele Irina Šeika.

Tiek vēstīts, ka 33 gadus vecā Šeika žurnāla veidotā topa pirmajā vietā gozējas jau otro gadu pēc kārtas. Par viņu nobalsojuši 2458 lasītāji.

Šeika savas karjeras laikā sadarbojusies ar daudziem slaveniem un cienījamiem dizaineriem un defilējusi daudzu ietekmīgu modes namu skatēs. Tāpat arī viņa savulaik žilbināja publiku krāšņajos "Victoria's Secret" apakšveļas šovos.

Šeiku savulaik vienoja romantiskas attiecības ar portugāļu futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu. Savukārt pirms aptuveni četriem gadiem viņa sāka tikties ar Holivudas spīdekli Bredliju Kūperu, un 2017. gada pavasarī pasaulē arī nāca abu kopīgā meitiņa. Šovasar tapa zināms, ka pāris pašķīries.

Tāpat jāpiemin, ka Krievijas seksīgāko sieviešu apkopojuma otrajā vietā ierindojas aktrise Ļubova Aksjonova, bet trešajā pozīcijā gozējas dziedātāja, grupas "Serebro" bijusī dalībniece Olga Serjabkina.

Topā iebalsota arī latviešu basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete – valšķīgā ukraiņu izcelsmes dziedātāja, grupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova. Viņa ieguvusi 17. vietu. Ar pilnu topu var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!